103-Kräuteröl 100 ml

Deze waardevolle olie is een zeer doeltreffend middel voor een gezonde lichaamsverzorging. Gebruik ze dagelijks voor uw opmaak, om U te verfrissen, voor mond -en tandverzorging, voetverzorging en als massage -of badolie. De natuurlijke voordelen van zorgvuldig geselecteerde kruiden zijn hier overvloedig aanwezig. 

LICHAAMSVERZORGING

Volledige verfrissing, bestrijdt en voorkomt de vervelende transpiratiegeur. Aanbrengen op de borst, rug , hals, enzovoort en goed inwrijven. Enkele druppels geven ogenblikkelijk resultaat.

LICHAAMSMASSAGE

Bij vermoeide spieren of na (sport)inspanningen slechts enkele druppels op de pijnlijke plaats inmasseren. Superaangenaam na bad of douche!

VOET -EN BEENVERZORGING

Doeltreffend na een voetbad, verwijdert ongemakken en vermoeidheid. Aangeraden tegen vermoeide voeten na langere wandelingen.

... EN ZOVEEL MEER

Mondverzorging (aften), gorgelen (keelpijn), schrale handen, luchtverfrisser (verdampen), lopende neus, 

verzachting van insectenbeten, enzovoort. 

Wat zeggen onze (vele vaste)klanten ...

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Altijd in huis

Deze olie hebben we altijd in huis, je kan het voor zoveel  gebruiken. We ontdekten net dat het ideaal  is om ons zomers tintje lang te bewaren: gewoon inwrijven na het douchen, maar voor het afdrogen. Werkelijk superproduct.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Stemartiest
Ik moet beroepsmatig dikwijls spreken voor grotere groepen mensen. Wanneer mijn stem tegen het eiden van de week vermoeid geraakt, gorgel ik regelmatig met enkele druppels 103-kruidenolie in lauw water. Mijn stem houdt het dan wel uit voor die laatste voorstellingen. Ik ben grote fan!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Al heel lang ...

Ik gebruik de  103-kruidenolie al heel lang voor heel uiteenlopende redenen. Voor ons als verwoede wandelaars is het een zaligheid om na de douche onze benen en voeten in te smeren met deze geweldige olie. 

Ms. Nameless
Add Your Stars
In het begin sceptisch ...
Ik geloofde niet echt wat ze over deze olie allemaal vertelden, maar een vriendin overhaalde mij toch om een flesje te kopen. Nu gebruik ik ze bijna dagelijks, en bestel steeds per 3 stuks, zodat ik geen verzendingskosten hoef te betalen. Echt fijn!
Ms. Nameless
Add Your Stars

Vanaf 3 flesjes vervallen de verzendingskosten !