Slaapadvies

Confort Plan is reeds meer dan 40 jaar gespecialiseerd in gezond slaapcomfort.
Gratis en vrijblijvend advies na afspraak.

Gezonder slapen is gezonder leven

Een gezonde nachtrust is heel belangrijk. Die voorkomt en vermindert heel wat lichamelijke klachten. Ook u brengt een derde van uw leven door in bed. Die tijd kunt u maar beter in optimale omstandigheden beleven. Hoe jonger u begint met bewust gezond te slapen, hoe beter. Voorkomen is ook hier beter dan genezen.

U kunt er dus zelf iets aan doen!

De kwaliteit van uw bedbodem, matras en beddengoed is een belangrijke factor om goed te kunnen slapen. Hoe herkent u goede kwaliteit? Eenvoudig. Confort Plan adviseert u daarover vrijblijvend en steeds na afspraak.

Tijdens die afspraak wordt u op een persoonlijke en professionele manier geadviseerd over slaapcomfort. U heeft de mogelijkheid om ons materiaal te testen en U krijgt een vrijblijvend voorstel om uw slaapcomfort te verbeteren:

  • Matrassen voor een perfecte ondersteuning.
  • Bodems die optimaal comfort garanderen.
  • Dekens voor alle omstandigheden.

Confort Plan: professioneel en vrijblijvend slaapadvies up uw maat

U kunt meteen actie ondernemen om uw slaapkwaliteit te verbeteren. Neem contact op met Confort Plan. Wij adviseren u vrijblijvend over de manier waarop u gezonder kunt slapen. Met meer dan 30 jaar ervaring in slaapadvies vinden we zeker de oplossing die bij u past. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en concrete oplossingen voor te stellen.

Een goed slaapsysteem is echt wel onontbeerlijk om gezond te slapen. Enkel materiaal dat aan de hoogste kwaliteitsvereisten voldoet, en toch betaalbaar is door onze persoonlijke werkwijze : privé in optimale omstandigheden, na afspraak en dus ongestoord in onze slaapstudio te Hoboken of bij u thuis.

Uw voordelen bij onze aanpak:

  • Gericht professioneel advies.
  • Vrijblijvend (gratis).
  • Raad op maat, afgestemd op uw noden en uw concrete situatie.

U kunt bij ons uitsluitend terecht na afspraak. Erg handig voor drukbezette mensen! En zo krijgt u de beste service en een oplossing op maat. Zonder afspraak naar onze slaapstudio komen, heeft dus meestal geen zin, omdat wij ook vaak bij mensen thuis advies geven.

Wilt u echt uw slaapkwaliteit verbeteren, begin dan bij het begin : Bekijk uw huidig slaapmateriaal (bodem, matras, textiel). Denk even na hoe oud het is. Hoe het onderhouden wordt/werd. Hoeveel uren per etmaal het gebruikt wordt. Reken dat eens uit op jaarbasis. Is het ondertussen misschien niet toe aan vervanging, al ware het maar door normale slijtage door het intensieve gebruik ervan?

Daarom onze eerste en belangrijkste slaaptip: neem contact met ons op voor een vrijblijvend slaapadvies. Wij helpen u graag bij de keuze van een aangepast slaapsysteem. Dat advies kost u niets!