Wij zijn sponsor van verenigingen, ook de uwe?

De zoektocht naar sponsors en sponsorgelden is in de regel geen gemakkelijke opgave voor een vereniging, haar bestuur, medewerkers en vrijwilligers. Het vergt veel geduld en doorzettingsvermogen. Én incasseringsvermogen voor de zoveelste “het spijt ons maar ...” of “misschien volgend jaar, kom dan maar eens terug ...” .

Wij kunnen nu ook úw sponsor worden!

Uw tegenprestatie is interessant, leuk en eenvoudig: U organiseert een gezellige namiddag of avond met uw leden, supporters, vrienden, symphatisanten, familie, enz. Iedereen is welkom! Wij zorgen o.a. voor een gratis tombola. En het is vrijblijvend: zij die willen komen, komen, en zij die niet willen komen, komen niet. Simpel! Maar de aanwezigen steunen wel de vereniging waarvoor u als bestuur steeds klaarstaat en zoveel doet!

Wij zoeken verenigingen die we kunnen sponsoren ...

Met ons aanbod kan uw vereniging tot 600 € op één dag ontvangen: zonder veel moeite en zonder verplichtingen. Duizenden verenigingen zijn reeds enthousiast.

Wij verzorgen een boeiende infosessie van ongeveer 45 minuten over slapen, met nuttige tips en belangrijk advies.

We laten de aanwezigen daarbij kennismaken met onze kwaliteitsproducten, zonder aankoopverplichting.

Hoe kan dat eigenlijk?

Reclame is peperduur. Een A4-advertentie in “Dag Allemaal” voor één week kost ongeveer 15.000€. Eén beklede kusttram kost voor 1 jaar meer dan 50.000€. Zonder productiekosten. Radio en TV zijn nóg duurder. Met dergelijke bedragen kan beter de clubkas van heel wat verenigingen gespijsd worden. Zo heeft uw vereniging er iets aan, en uw leden kunnen zich persoonlijk en zonder verplichting professioneel laten adviseren.

We werken op die manier sinds 1973 harmonieus samen met duizenden tevreden verenigingen.

Interesse?

Neem dan zeker vrijblijvend contact op om een datum te boeken of om een afspraak met een vertegenwoordiger uit uw streek te maken! Veel clubs zijn enthousiast… en vertellen het graag voort! Neem gerust contact met ons op voor refentie-adressen.

Al sinds 1973 geven wij jaarlijks enkele honderden infosessies. Verenigingen zijn enthousiast, omdat onze formule het aangename aan het nuttige koppelt. Uw vereniging én de deelnemers winnen op alle vlakken: extra sponsoring zonder investering of risico, professionele aanpak, vrijblijvend en interessante voorwaarden.

Nog andere vragen? Neem gerust én vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u meteen verder!