Wat betekent "Slaapadvies"

Onze missie is je beter te laten slapen. We tonen je tijdens een persoonlijk gesprek in onze slaapstudio een aantal belangrijke aspecten van slapen, niet enkel qua correct materiaal, maar ook op het gebied van gewoontes en gebruiken. Dat is absoluut nodig om later een juiste keuze te kunnen maken voor hetgeen voor jou het beste is.

We werken steeds op afspraak, zodat we ongestoord en ongelimiteerd tijd voor je kunnen maken.  

Veelgestelde vragen

Is er een grote toonzaal?

Neen, enkel een studio met een aantal opstellingen die na het advies kunnen gestest worden. We combineren ergonomisch ligcomfort met esthetiek: met onze jarenlange ervaring maken we het bed dat jij in gedachten hebt.


Is maatwerk mogelijk

Alle bedbodems en matrassen worden in België geproduceerd, zodat maatwerk voor antieke bedden, campers en caravans perfect mogelijk zijn. 


Het zal allemaal wel heel duur zijn ... 

Integendeel! Verwacht natuurlijk geen discounterprijzen. Maar door onze manier van werken, kunnen we Belgische topkwaliteit aanbieden aan zeer concurrentiële prijzen. Onthoud vooral: niet omdat het extreem duur is, is het de beste oplossing voor jou, maar extreem goedkoop kan nooit degelijke kwaliteit zijn.

Hoe lang duurt zo'n advies

Reken toch zeker anderhalf uur om alle aspecten toe te lichten. Is er meer tijd nodig, dan vormt dat geen enkel probleem voor ons! Nadien krijg je een documentatiemap met prijzen mee, zodat je er thuis rustig kan over nadenken.


Hoeveel kost zo'n advies

Onze expertise en ervaring zijn gratis. We willen je correct voorlichten om je uiteindelijk beter te laten slapen. Bovendien kan je in principe bij het eerste gesprek niets bestellen: dat is voor ons de definitie van "vrijblijvend"!


Hoe lang gaat jullie materiaal mee?

We werken enkel met de beste Belgische fabrikant, waardoor we lange garantietijden kunnen geven. Eén en ander verschilt van onderdeel tot onderdeel, maar dat leggen we je graag uit.


Overtuigd ?

rESERVEER HIER SNEL JE PLEKJE !


voor je vrijblijvende afspraak