Gezonder slapen is gezonder leven

Een gezonde nachtrust is heel belangrijk. Die voorkomt en vermindert heel wat lichamelijke klachten. Ook u brengt een derde van uw leven door in bed. Die tijd kunt u maar beter in optimale omstandigheden beleven. Hoe jonger u begint met gezond te slapen, hoe beter. Voorkomen is ook hier beter dan genezen.

U kunt er dus zelf iets aan doen!

De kwaliteit van uw bedbodem, matras en beddengoed is een belangrijke factor om goed te kunnen slapen. Hoe herkent u goede kwaliteit? Eenvoudig. Confort Plan kan u daarover vrijblijvend adviseren.

Confort Plan: professioneel en vrijblijvend slaapadvies op uw maat

U kunt meteen actie ondernemen om uw slaapkwaliteit te verbeteren. Neem contact op met Confort Plan. Wij adviseren u vrijblijvend over de manier waarop u gezonder kunt slapen. Met meer dan 30 jaar ervaring in slaapadvies vinden we zeker de oplossing die bij u past. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en concrete oplossingen voor te stellen.

Een goed slaapsysteem is onontbeerlijk om goed te slapen. Confort Plan verkoopt alleen materiaal dat aan de hoogste eisen voldoet. Toch blijft alles heel betaalbaar.

U wordt in optimale omstandigheden geadviseerd. Dat kan heel eenvoudig door met ons contact op te nemen. We bekijken dan samen meteen hoe dat het best kan: in onze slaapstudio (Hoboken) of bij u thuis. Zo krijgt u ongestoord een sterk en professioneel advies.

Advies bij u thuis

Als u dat wilt, komen we ook bij u thuis langs. U hoeft zich dan niet te verplaatsen, u hebt geen parkeerproblemen noch tijdverlies. We kunnen dan meteen ook uw huidig slaapmateriaal analyseren en beoordelen. En dat kost u niets!

In onze slaapstudio

U kunt ook in onze slaapstudio terecht, wel enkel na afspraak. U heeft dan de mogelijkheid om onze producten te bekijken en te testen.

Uw voordelen bij onze aanpak:

 • U krijgt gericht professioneel advies.
 • U krijgt al de nodige tijd.
 • U krijgt raad op maat, afgestemd op uw noden en uw concrete situatie.
 • Slaapcomfort is een investering in uw gezondheid... Laat u daarom goed en professioneel adviseren.

Vraag meteen uw vrijblijvend slaapadvies aan:

U kunt bij ons uitsluitend terecht na afspraak. Erg handig voor drukbezette mensen! En zo krijgt u de beste service en een oplossing op maat. Zonder afspraak naar onze slaapstudio komen, heeft dus meestal geen zin, omdat wij ook vaak bij mensen thuis advies geven.

Stappenplan:

 • U neemt contact met ons via de klassieke weg (contactformulier/telefoon/e-mail) op om een vrijblijvende afspraak te maken.
 • Tijdens die afspraak wordt u op een persoonlijke en professionele manier geadviseerd wat betreft uw slaapcomfort.
 • U heeft de mogelijkheid om ons materiaal te testen en eventueel bijkomende vragen beantwoord te horen.
 • U krijgt gratis een vrijblijvend voorstel om uw slaapcomfort te verbeteren. Indien gewenst wordt uw huidig slaapsysteem objectief geanalyseerd.
 • Nadien heeft u rustig de tijd om op vergelijkend onderzoek uit te trekken en (vergelijkbare) prijzen te vergelijken.
 • In geval u na stap 4 een bestelling wil plaatsen, volstaat een eenvoudig telefoontje om alles te concretiseren.
 • Uw geplaatste bestelling wordt door onszelf geleverd en geplaatst.
 • Slaapwel!
Maak nu een afspraak voor persoonlijk advies Maak nu een afspraak

Gezond slapen in 7 stappen

Download de gratis gids!

U slaapt niet goed? U heeft lichamelijke kwalen zoals rug- en nekklachten?