exclusief zitmeubel op maat - maatwerk

Wil jij ook een exclusief zitmeubel op maat ?

maar het moet betaalbaar zijn ...

exclusief zitmeubel op maat - maatwerk

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Unieke zitmeubels op maat, met meer dan 40 jaar ervaring 

Jouw voordeel ...

exclusief zitmeubel op maat - maatwerk

Maatwerk

Een nieuw salon, volgens je individuele noden en wensen. 
exclusief zitmeubel op maat - maatwerk

Belgische topkwaliteit

Kwaliteit zonder toegevingen, van boom tot ambachtelijke afwerking,
exclusief zitmeubel op maat - maatwerk

Deskundig advies

Vakmanschap en passie, met oog voor detail

Je overweegt de aankoop van een nieuw salon? Dan begint de zoektocht naar de perfecte zetel(s) doorheen verschillende toonzalen of websites.       Je wordt overweldigd door  modellen, kleuren, aanbiedingen, stoffen of leders ... én verkopers.

De aanschaf van je nieuwe zitmeubel zal bepalend zijn voor het comfort in je leefruimte voor vele jaren.  Lezen, Tv-kijken, surfen, chillen of gewoon even rusten: dat vraagt in de eerste plaats om perfecte ergonomie, aangepast aan je persoonlijk (gezins)profiel.

Wij helpen en begeleiden je met deskundig advies om dat ideale zitmeubel volgens jouw individuele noden en wensen naar werkelijkheid samen te stellen. Op maat betekent bij Confort Plan écht op maat: je kiest afmetingen, breedte, hoogte, diepte, armleuningen, poten, vulling, stoffen of leders, kortom, een zetel à la carte!

Wat klanten over ons te vertellen hebben ...

100% wat we zochten
"Beste Nancy en Jörn, Nogmaals bedankt voor de goede zorgen. De zetel zit fantastisch en hij past perfect in ons interieur. We zijn zeer tevreden. De kleur en de stof zijn echt een match. Blij dat we op aanraden toch die lichte niet gekozen hebben. We hebben 100% wat we zochten, bedankt!”
P.S. uit Schoten
Fijne samenwerking
"Jörn en Nancy hebben een prachtige zaak opgebouwd over een periode van vele jaren - faut le faire- en je merkt dat ook volop. Da’s dan ook exact de reden waarom wij heel graag met hen samenwerken - je kan volop vertrouwen op hun kennis, ervaring"
F.d.W. uit Gent

Een aanrader en topper

"Als je bij Jörn en Nancy aanklopt voor advies dan krijg je ADVIES. Hun prijzen liggen zeker niet hoger dan elders, integendeel. En wat hen zo anders en uniek maakt is het feit dat ze de klant durven adviseren naar iets wat minder duur is, gewoon omdat het beter is. Een aanrader en een topper"
T.v.O. uit Kessel

KWALITEIT GEEFT RUST

Je zitmeubel helemaal op jouw maat gemaakt! Zo vermijd je problemen zoals slecht zitten, moeilijk onderhoud, veel te groot of te klein of de foute opstelling voor de bedoelde ruimte, mislukte kleurkeuze, enz. Zetels op maat gemaakt en met de beste, kwalitatieve materialen: rompen in massieve beuk, geselecteerde en exquise stoffen en semi-anilineleders, duurzame nossagveren, vulling met hoogste densiteiten van polyurethaanschuimen, alles perfect ambachtelijk afgewerkt met de hand. 

We leggen je graag live uit hoe we te werk gaan ...