Kampt u als vereniging met één of meer van deze dilemma's?

Chronisch geldgebrek, sterk verminderde of volledig afgeschafte subsidies
Dalend aantal leden
Weinig onderlinge dynamiek
Beperkte variantie in activiteiten
Moeilijkheden om sponsors te vinden
Te weinig medewerkers/vrijwilligers

Confort Plan biedt een antwoord!

U organiseert een infosessie over gezond slapen voor uw leden, Confort Plan sponsort uw clubkas.

Voordelen voor uw vereniging

  • Mooie opbrengst, tot € 600!
  • Geen investering of risico
  • Wij voorzien ondersteunend materiaal (uitnodigingen, affiches, ...) voor een efficiënte organisatie
  • Wij brengen tombelaprijzen, verrassingen en een budget voor een hapje en drankje mee
  • Activiteit in uw verenigings-/clublokaal, onze afgevaardigde leidt alles in goede banen, geen extra vrijwilligers nodig

Voordelen voor uw leden, sympathisanten, supporters, ...

Onze infosessies zorgen voor een aantrekkelijk bedrag in uw clubkas, en ze bieden uw leden de mogelijkheid om op een comfortabele en aangename manier zich te informeren over een belangrijk onderwerp, namelijk slapen en gezondheid.

Tijdens de sessie kunnen ze vragen stellen en persoonlijk advies krijgen over onze Belgische kwaliteitsproducten, en dit geheel zonder enige aankoopverplichting.

Want slapen, … dat doet iedereen!

Vraag nu uw sponsorpakket aan

Confort Plan steunt alle soorten verenigingen! Grote en kleine groepen, sociale, culturele en sportieve verenigingen en clubs voor senioren.

Enthousiaste verenigingen vertellen het graag voort

Wij zijn zeer tevreden over onze sponsoravond, alle gemaakte afspraken over sponsoring, geschenken en voorstelling werden nageleefd. Prijs en kwaliteit van de producten zit goed, de leveringen verlopen correct. Kortom de klanten zijn tevreden en de clubkas is gelukkig en dankbaar met de sponsoring.

vereniging uit Zele 3 september 2019

Bij deze willen wij u oprecht bedanken voor de sponsormiddag. De gemaakte afspraken rond de sponsoring en geschenken werden stipt uitgevoerd. De demonstratrice heeft werkelijk met een duidelijke uiteenzetting het nut van dekens, lattenbodems en matrassen aangetoond. Onze clubkas ontving een toelage van € 600. In verband met prijs en kwaliteit hebben wij geen enkele negatieve reactie vernomen. Ook de leveringen werden stipt en juist uitgevoerd. Daarom nogmaals hartelijk dank en wij zullen uw firma zeker aanbevelen bij andere organisaties!

vereniging uit Westerlo 25 mei 2019

Hierbij geven wij u een beoordeling over de sponsornamiddag

  • de gemaakte afspraken rond de sponsoring en geschenken werden strikt nageleefd
  • demonstratie en uitleg werden boeiend meegedeeld aan de toehoorders, zelfs met de nodige humor
  • opbrengst voor de clubkas wordt ten zeerste gewaardeerd door het bestuur
  • vele van onze leden maakten kennis met de kwaliteit en prijs van uw producten en zijn zeer tevreden
  • eventuele leveringen gebeuren steeds op de vastgestelde datum

Besluit: ten zeerste tevredenheid bij onze leden en bestuur. Wij hopen in de verdere toekomst steeds op uw samenwerking te kunnen rekenen.

vereniging uit Hekelgem 7 juni 2019

In maart organiseerden wij een demo van Confort Plan. Chapeau en een dikke proficiat aan onze demonstratrice. Dankzij haar vakkundige uitleg en met hier en daar een leuke anekdote werd het voor onze vereniging een zeer leuke en ontspannende avond. Niets werd ons ‘opgedrongen’, we konden vrij beslissen of we al dan niet zaken bestelden. En de kleine attentie is natuurlijk ook mooi meegenomen.

vereniging uit Lier 20 maart 2019

Wij ontvingen de firma Confort Plan om ons meer uitleg te geven over ons slaapcomfort. Voor deze namiddag waren er 139 inschrijvingen, waarvan meer dan 30 koppels. De moderator heeft op een eenvoudige en soms ludieke manier heel wat nuttige tips gegeven over ons slaapcomfort en uitleg gegeven over de door hen te koop gestelde producten zoals hoofdkussens, matrassen, dekens, enz. De belangstelling vanuit ons trefpunt was zeer groot en velen waren zeer tevreden over deze namiddag. We mochten ook een cheque in ontvangst nemen van € 600. En de tas koffie en het gebak hebben ons goed gesmaakt.

vereniging uit Nederbrakel 17 april 2018
Wacht niet te lang! Verenigingen hebben het financieel zwaar gehad, maar wij blijven klaarstaan ! Informeer vrijblijvend naar onze voorwaarden voor een infosessie in de tweede helft van 2021 (op voorwaarde dat de COVID-maatregelen het toelaten). Elke vereniging kan nu sponsoring gebruiken en iedereen moet tenslotte ook slapen. Vraag nu uw sponsorpakket aan