Gezonder en beter slapen

Graag vrijblijvend advies?

of liever een doorwinterde verkoper ...

Wij helpen je op weg naar een gezonde slaap

Sinds 1973 helpen we je op weg naar een betere slaapkwaliteit. Geniet van de unieke aanpak, het vrijblijvend karakter van het advies,  de selectieve keuze van Belgisch kwaliteitsmateriaal en uiteraard onze jarenlange ervaring en expertise! Bel ons gerust om op voorhand te weten hoe we te werk gaan!
Maak een afspraak


Vrijblijvend !

4562 nachten

heb je geslapen als je 40 bent ...

51328 uren

heb je geslapen als je 60 bent ...

23,5 jaar

heb je geslapen als je 75 bent ...

Hoe klanten ons beoordelen ...

De uitleg was zeer duidelijk, helder en betrouwbaar. Ze namen echt de tijd om te luisteren naar mijn wensen en boden een goede oplossing hiervoor. De service en levering van het matras was perfect! Sinds mijn aankoop slaap ik goed en heb ik geen rugklachten meer. Tevreden klant!

klanttevredenheid

M.S. uit Bilzen

Zeer goede service met correcte opvolging! Ons slaapcomfort is er enorm op vooruit gegaan. Ik ben zelf kinesist en kan stellen dat Jörn een zeer bekwame en goede uitleg geeft m.b.t. slaaphouding en bedkeuze. Wij slapen heerlijk in ons nieuwe bed.


Wij werken altijd op afspraak
D.V.uit Antwerpen
Duidelijke en professionele uitleg en niet zomaar verkoopspraatjes. Levering is vlekkeloos verlopen en we zijn zeer tevreden van onze boxspring en matras.  Zo blij dat we de aanbeveling van onze kinesist gevolgd hebben! Wij slapen super!D.W. uit Ekeren

Sta je 's morgens op met lage rugpijn, pijnlijke schouders of nekpijn? Heb je slapeloze nachten door stress, de menopauze of andere kwaaltjes? Of denk je dat een goede nachtrust niet meer weggelegd is voor ouderen? Echt niet.                                                                   

Door gratis, persoonlijk en professioneel slaapadvies  helpen wij je snel op weg. En altijd vrijblijvend!

Iedereen verdient een betere en gezonde nachtrust!